Tartalomszolgáltatóknak

Értékesítheti saját weboldalának reklámfelületeit, valamint menedzselheti a hirdetők, ügynökségek felől érkező kampányokat.

Ügynökségeknek

Hirdetését innovatív display, video és IAB Rising Stars formátumban jelenítheti meg, mérheti, optimalizálhatja, naprakész statisztikai adatokkal elemezheti kampányait.

Hirdetőknek

Menedzselheti és célozhatja saját hirdetéseit. A rendszer kiválóan alkalmas a hirdetések eredményeinek elemzésére és a hatékonyság növelésére.

Networköknek

Az Adverticum AdServer egyszerű és gyors megoldást nyújt, hogy több tartalomszolgáltatói felületet központilag menedzselhessen.

Miért válasszon minket?

Az Adverticum Magyarország piacvezető online hirdetéskiszolgáló rendszerének, az Adverticum AdServernek az üzemeltetője és fejlesztője. Rendszerünket a legnagyobb hazai online médiumok (Index, Origo, Startlap, Ripost, Használtautó, HVG, Vatera, Ingatlan.com, Habostorta, Hír TV, Jófogás) mellett számos kis- és közepes vállalkozás is használja. Az Adverticum AdServer havi 16 milliárd hirdetést szolgál ki mintegy 5 millió internetező számítógépére.

Tovább
Videó

Videós megoldásaink révén mind a hirdetési helyeken, mind az online videólejátszás során elérheti a fogyasztóit.

Statisztika

AdServer statisztikánk átfogó képet ad az összes kampány, banner teljesítéséről egyetlen gombnyomásra.

Mobil

Mobil Extra szolgáltatásunkkal a mobilfelületekre szinte ugyanolyan egyszerű hirdetéseket kiszolgálni és mérni, mint ahogy az asztali és hordozható számítógépeknél már megszokhattuk.

Display

Az Adverticum AdServerben számos speciális megjelenésű webes hirdetést tud létrehozni, legyen szó egyszerű vagy kreatív rich media hirdetésről.

Blogbejegyzések

Legfrissebb hírek

2017.09.21.

Internet Hungary 2017 - Késésben vagy?

2017. szeptember 26-27. Hotel Azúr, Siófok

Szutor Ferenc az Adverticum vezérigazgató-helyettese új oldaláról mutatkozik be. A DataMe képviseletében 2017. szeptember 26-i előadásában a felforgatók között arról értekezik, hogy vajon mi a nagyobb érték a felület vagy az adat? Mit nyerhetnek és mit veszíthetnek a tartalomszolgáltatók, ha a rendelkezésükre álló adatokat - programmatic kampányokhoz - áruba bocsátják?

És hogy kik a felforgatók?

Felforgatónak tekinthetjük azokat a piaci szereplőket, amelyek - új belépőként vagy egy új technológiai vagy üzleti innovációt alkalmazva - drámai mértékben  átalakítják az adott piaci szegmens évtizedek alatt kialakult viszonyait (diszrupció). Régebbi példákkal élve ilyen volt a gőzgép és az autó megjelenése, vagy később a CD, a DVD, a digitális fényképezők, a mobiltelefon vagy a GPS elterjedése. Ma pedig ilyennek tekinthetjük a legtöbb sharing economy céget, a fintech-et vagy az5G-t. Terjedésük sebességét gyorsítja, ha a döntéshozók korán felismerik jelentőségüket és időben megalkotják a szükséges háttérszabályozást. Ilyen a GDPR (Európai Általános Adatkezelési Rendelet), valamint az online fizetés liberalizációját is lehetővé tévő PSD2. Ezek a pénzügyi szektor mellett (bankok, biztosítók stb.) a kereskedelmre, a marketingpiacra, sőt a médiára is erős, sőt drámai hatással lesznek. Idei mottója a konferenciának éppen ezért: Késésben vagy?

A konferencián közös gondolkodásra hívják a távközlési, informatikai, internetes, média és kommunikációs szakterületek képviselőit, a digitális gazdaság szereplőit és az internet-felhasználókat.

Regisztráció, program és bővebb információ a rendezvény honlapján érhető el.

Összes
Az Adverticum Zrt. informatikai biztonságát – vírusvédelmét és tűzfalmegoldását – a többszörösen díjnyertes NOD32 technológiára épült ESET Endpoint Security biztosítja. Az ESET magyarországi képviselete, illetve a NOD32 termékek kizárólagos magyarországi disztribútora a Sicontact Kft.